Priser

Priser med tilskud

Du kan med en henvisning fra din læge få tilskud til psykologbehandling, hvis du tilhører en af nedenstående grupper/personkredse. En henvisning giver ret til max. 12 samtaler, dog kan let til moderat depressive lidelser og angstlidelser opnå op til 2 x 12 samtaler efter henvisning fra egen læge..

Første konsultation m tilskud

Kr. 424,20,-

Anden og flg. konsultationer m tilskud

Kr. 353,72,-

Priser uden tilskud

Du kan også få et psykologforløb uden henvisning fra din læge. I disse forløb vil der ikke være tilskud til konsultationerne fra Regionen, men det kan være din sundhedsforsikring el. lign. giver tilskud.

Første og efterfølgende konsultationer

Kr. 1100,-

Betaling

Betaling foregår kontant eller via MobilePay: 650080 enten før eller umiddelbart efter samtalen.

Sygesikring Danmark yder tilskud til psykologsamtaler og der sker automatisk indberetning, hvis du fortæller mig om medlemskabet forinden. Du kan desuden selv undersøge om din forsikring / sundhedsforsikring også giver tilskud. 

Gratis psykologhjælp til unge mellem 18-24 år

Unge mellem 18 og 24 år er berettiget til gratis psykologhjælp for angst og depression (kat. 10 og 11).

Der er imidlertid en grænse for hvor mange gratis forløb den enkelte psykolog kan tage, da man politisk har vedtaget, hvor mange midler, der er afsat til vederlagsfri behandling af unge mellem 18-24 år.

Grundet stor tilgang, har jeg midt i marts 2022 måttet stoppe for tilgangen af unge med en henvisning til behandling af angst eller depression. Så snart jeg kan se at det er muligt at tage flere ind, vil jeg skrive det på hjemmesiden.